Ο νέος μας ιστότοποσ

Το κάναμε όταν το παλιό Blog έπαψε να υποστηρίζεται από το e-mail που το είχαμε "κουμπώσει" πάνω του. Από ΕΔΩ μπορείτε να δείτε και το παλιό...

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Στον πάγο όλη Ελλάδα - Χιόνια και στην Αθήνα

Κρύο, παγωνιά απ' άκρη σ' άκρη σε όλη την Ελλάδα. Σήμερα μάλιστα είδαμε χιόνια και στην Αθήνα!
Στο έλεος του χιονιά η χώρα – Χιόνισε σε όλη την Αθήνα – Το «έστρωσε» ακόμα και στο κέντρο της πρωτεύουσας – Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει σήμερα, Τρίτη, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε τη Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).
Πρωτοφανές κύμα ψύχους σαρώνει τις τελευταίες ημέρες τη χώρας μας. Οι κάτοικοι της Αθήνας ξύπνησαν το πρωί στα «λευκά». Οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν και σήμερα σχεδόν σε όλη τη χώρα. Παγετός, πολικές θερμοκρασίες, θυελλώδεις άνεμοι και χιόνια «ντύνουν» το σκηνικό του καιρού.
Υποχώρηση θα παρουσιάσουν από σήμερα, Τρίτη (10/01/2017) τα έντονα καιρικά φαινόμενα που «χτυπούν» εδώ και ημέρες τη χώρα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Τάσο Αρνιακό.
Ωστόσο, όπως ανάφερε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, από το απόγευμα θα αρχίσουν να σημειώνονται ισχυρές καταιγίδες σε πολλές περιοχές.
Μάλιστα, όπως τόνισε ο κ. Αρνιακός, ο χειμώνας δεν... τελείωσε ακόμα, καθώς από τις 15 Ιανουαρίου ένα νέο ισχυρό κύμα χιονιά αναμένεται να "χτυπήσει" την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου