Ο νέος μας ιστότοποσ

Το κάναμε όταν το παλιό Blog έπαψε να υποστηρίζεται από το e-mail που το είχαμε "κουμπώσει" πάνω του. Από ΕΔΩ μπορείτε να δείτε και το παλιό...

Κυριακή 13 Μαΐου 2018

Ανακοίνωση της Ανώτατης Γενικής Συνομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδος: Συνεχώς έξω από το ΣτΕ!

Με αφορμή τα τελευταία δημοσιεύματα της Παρασκευής 11/5/2018 μετά από διαρροή της ψηφοφορίας στην διάσκεψη του ΣτΕ με 13 ψήφους κατά και 12 υπέρ και εφ΄ όσον τα δημοσιεύματα είναι αληθή, καλούμε για άλλη μια φορά τους Συμβούλους της Επικράτειας που συμμετέχουν στην Ολομέλεια να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μην υιοθετήσουν τις ανάλγητες κυβερνητικές πολιτικές καθώς και τις απαιτήσεις των δανειστών.
Οι Συνταξιούχοι διαμαρτύρονται και καταγγέλλουν την όποια ενδεχόμενη καταδικαστική – απορριπτική απόφαση, η οποία θα εξαθλιώσει τους ήδη φτωχοποιημένους συνταξιούχους μετά και από τις τεράστιες περικοπές των μνημονιακών νόμων.
Καλούμε όλους τους Συνταξιούχους σε συνεχιζόμενες μαζικές συγκεντρώσεις επαγρύπνησης – διαμαρτυρίας έως την έκδοση της απόφασης έξω από το ΣτΕ (επί της οδού Πανεπιστημίου 47-49) , με πρώτη συγκέντρωση την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 και ώρα 09.00 το πρωί.

ΑΓΣΣΕ – ΟΣΤΟΕ - ΠΟΣ/ΔΕΗ - Σ/Σ ΗΣΑΠ - Σ/Σ ΟΑΣΑ - ΠΟΣΣ-  ΣΥΝΤ/ΧΟΙ ΤΣΙΜΕΝΤΑ - ΠΟΣΠΔ&ΧΒ - ΠΣΣΕΠΥ-  ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤ/ΧΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΥΔΑΠ - ΠΣΣ/ΟΤΕ - ΕΑ-ΠΑΕ - ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ - ΣΥΝΤ/ΧΟΙ ΤΣΜΕΔΕ - ΠΕΣΥ (ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ) - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤ/ΧΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ - ΣΥΝΤ/ΧΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου