Ο νέος μας ιστότοποσ

Το κάναμε όταν το παλιό Blog έπαψε να υποστηρίζεται από το e-mail που το είχαμε "κουμπώσει" πάνω του. Από ΕΔΩ μπορείτε να δείτε και το παλιό...

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Συνεδρίασε το Γενικό Συμβούλιου της ΠΟΣΣ στη Λαμία


Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου συνεδρίασε το ΔΣ και το Γενικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών (ΠΟΣΣ) στο Πολιτιστικό Κέντρο των Σιδηροδρομικών της ΛΑΜΙΑΣ. 

Η ΠΟΣΣ ευρισκόμενη πάντα κοντά στους συναδέλφους ενημέρωσε μέσω του Προέδρου της, για την πορεία των προβλημάτων που απασχολούν τον κλάδο όπως το φάρμακο που προέκυψε με τις αυξήσεις που υπέγραψε ο υπουργός, η ακρίβεια, η κατάργηση τις εισφοράς αλληλεγγύης η οποία στην ουσία μείωνε οποία αύξηση λαμβάνουν οι συνταξιούχοι, τις διπλές εισφορές σε κυρία και επικουρική σύνταξη υπέρ υγείας.

Στην συνέχεια ψηφίστηκε ο Οικονομικός Απολογισμός το ’23, ο Προϋπολογισμός για το ‘24 και η συμμετοχή στην απεργία τις ΓΣΕΕ στις 17 Απριλίου 2024. Θυμίζουμε ότι  την ίδια ημέρα θα συνεδριάσει και το ειδικό δικαστήριο για τις περικοπές των δώρων. Ελπίζουμε ότι θα πράξουν ότι έπραξαν και για τα δικά τους προβλήματα!

Σημειώνεται το το ενδιαφέρον των ΜΜΕ, στα οποία έδωσε συνέντευξη ο Πρόεδρος κ. Ευθύμιος Καραλής και αναφέρθηκε στα προβλήματα που απασχολούν τους συνταξιούχους.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΠΟΣΣ ευχαριστεί  τους συναδέλφους του Πολιτιστικού Κέντρου Σιδηροδρομικών Λαμίας για την άψογη φιλοξενία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου