Ο νέος μας ιστότοποσ

Το κάναμε όταν το παλιό Blog έπαψε να υποστηρίζεται από το e-mail που το είχαμε "κουμπώσει" πάνω του. Από ΕΔΩ μπορείτε να δείτε και το παλιό...

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

14ο Πανσιδηροδρομικό Συνέδριο Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών. Νέα Διοίκηση!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι διήμερες εργασίες στις 9 & 10 Νοεμβρίου 2016του Πανσιδηροδρομικού Συνεδρίου της ΠΟΣΣ, που διεξήχθη στο Ξενοδοχείο DIONISSOS στη Λάρισα. Κατά την έναρξη του συνεδρίου χαιρετισμό απεύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Πεδής Αθανάσιος, ο Αντιδήμαρχος κ. Μαβίδης Δημήτριος, ο Γεν. Γραμματέας της ΓΣΕΕ συνάδελφος κ. Κιουτσούκης Νικόλαος, ο Πρόεδρος της ΑΓΣΣΕ κ. Μουλίνος Νικόλαος, ο Γεν. Γραμματέας της ΑΓΣΣΕ κ. Βογιατζής Πέτρος, ο Πρόεδρος Πανελλήνιου Συλ. ΟΤΕ κ. Λουκόπουλος Κων/νος, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλ. ΕΛΤΑ κ. Γεωργιάδης Αναστάσιος και από την ΠΟΣΣ ο συνάδελφος κ. Γογούλος.Στις εργασίες του Συνεδρίου συμμετείχαν 46 εκλεγμένοι σύνεδροι από όλα τα σωματεία τηςδυνάμεως της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών από όλη την Ελλάδα.
Οι εργασίες του Συνεδρίου, όπου κάλυψαν ΜΜΕ της Θεσσαλίας, συνεχίστηκαν και την δεύτερη μέρα με την έγκριση του ψηφίσματος και αποστολή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, τον Πρωθυπουργό, τους Αρχηγούς Κομμάτων, στην ΑΓΣΣΕ, στον Πρόεδρο ΔΣ ΟΣΕ, στον Διευθύνοντα Σύμβουλο ΟΣΕ, στον Πρόεδρο ΤΡΑΙΝΟΣΕ και Διευθύνοντα Σύμβουλο ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν με την εκλογή των νέων οργάνων της ΠΟΣΣ, Γενικού Συμβουλίου, Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και των εκπροσώπων για την Ανώτατη Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδος (ΑΓΣΣΕ).Τα θέματα που κυριάρχησαν κατά τις ομιλίες των συνέδρων ήταν για τις περικοπές κύριων και επικουρικών συντάξεων, ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης, ασφαλιστικά θέματα, ΕΦΑΠΑΞ για τους νεοεξερχόμενους συναδέλφους καθώς και οι συνέπειες που θα προκύψουν από την πώληση του ομίλου ΟΣΕ για εργαζόμενους και συνταξιούχους.

ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών, εκλέχθηκε το νέο Προεδρείο της ΠΟΣΣ με την ακόλουθη σύνθεση:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΑΝΑΠΛ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΠΕΡΜΠΕΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΛΕΞΗΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΡΑΛΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: ΤΖΗΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου