Ο νέος μας ιστότοποσ

Το κάναμε όταν το παλιό Blog έπαψε να υποστηρίζεται από το e-mail που το είχαμε "κουμπώσει" πάνω του. Από ΕΔΩ μπορείτε να δείτε και το παλιό...

Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017

Μικρή παράταση για τις ταυτότητες ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.

Στα πλαίσια της έκδοσης νέων υπηρεσιακών ταυτοτήτων,οι οποίες θα πληρούν όλα τα στάνταρ ασφαλείας που μας δίνει η δυνατότητα χρήσης των νέων τεχνολογιών, σας επισυνάπτουμε συνημμένα,γρήγορο οδηγό πλατφόρμας εισαγωγής στοιχείων όλων των υπαλλήλων της εταιρίας ΤΡΑΙΝΟΣΕ και των εξαρτωμένων μελών τους καθώς επίσης και των συνταξιούχων αυτών ,η οποία θα γίνει αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, tablet ή smartphone στη διεύθυνση www.trainose.gr/personnel

• Μπορείτε να εισέλθετε στην πλατφόρμα καταχώρησης στοιχείων από οποιοδήποτε υπολογιστή, από tablets ή κινητά τηλέφωνα (που υποστηρίζουν σύνδεση στο διαδίκτυο)

Εισαγωγή στην πλατφόρμα
Ανοίγετε ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα πλοήγησης, όπως Firefox, Chrome, Internet Explorer ή άλλο, από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σας τηλέφωνο, και πληκτρολογήστε την ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://www.trainose.gr/personnel

Έγκυρη σύνδεση στην πλατφόρμα
Μόλις εισέλθετε στη διεύθυνση αυτή θα εμφανιστεί η σελίδα σύνδεσης


Για να μπορέσετε να προχωρήσετε στα επόμενα βήματα θα πρέπει να εισάγετε:
• Στο πεδίο "ΑΜ":                            τον Αριθμό Μητρώου του υπαλλήλου
• Στο πεδίο "Ημ/νία γέννησης":   την ημερομηνία γέννησης του υπαλλήλου που έχει τον παραπάνω Αριθμό Μητρώου
Πρέπει να προσέξετε τα εξής:
• Η ημερομηνία γέννησης πρέπει να έχει τη μορφή: "ΗΗ/ΜΜ/ΕΕΕΕ". Δηλαδή τα πρώτα 2 ψηφία θα είναι η ημέρα γέννησης, τα επόμενα 2 ο μήνας και τα επόμενα 4 το έτος.
Για παράδειγμα, αν ένας υπάλληλος γεννήθηκε στις: "είκοσι Φεβρουαρίου του χίλια εννιακόσια πενήντα επτά" τότε θα πρέπει να γράψει: "20/02/1957"
• Ο Αριθμός Μητρώου και η Ημερομηνία Γέννησης είναι του υπαλλήλου, και όχι των εξαρτώμενων μελών που θα συνδεθούν.
Για παράδειγμα:
έστω ότι ο υπάλληλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει Αριθμό Μητρώου: "1111" και ημερομηνία γέννησής του είναι: "20/02/1957",
η σύζυγός του έχει ημερομηνία γέννησης: "10/03/1961",
και το παιδί του έχει ημερομηνία γέννησης: "16/10/1993"
Τότε, ΟΛΟΙ, δηλαδή και ο υπάλληλος, και η σύζυγος, και το παιδί θα συνδεθούν με τα στοιχεία:
"ΑΜ":                          1111
"Ημ/νία γέννησης":  20/02/1957

Αμέσως μετά την επιτυχή σύνδεση, εμφανίζεται η βασική οθόνη εισαγωγής/διόρθωσης στοιχείων:
Στην οθόνη αυτή εμφανίζονται όλα τα στοιχεία που αφορούν εσάς και τα εξαρτώμενα σε εσάς μέλη, αν υπάρχουν (σύζυγος, τέκνα).  Είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση όλων των εμφανιζόμενων πεδίων.
Έχετε τη δυνατότητα να διαγράψετε ένα εξαρτώμενο μέλος πατώντας το κουμπί    δίπλα από το μέλος αυτό.
Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε νέα προσθήκη συζύγου αν δεν υπάρχει ή νέου τέκνου πατώντας το κουμπί   στην αντίστοιχη κατηγορία.
Για κάθε μέλος είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση όλων των πεδίων.
Τα πεδία προς διόρθωση είναι:
• Ιδιότητα: ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ή ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ή ΜΕΤΑΤΑΓΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3891 ή ΣΥΖΥΓΟΣ ή ΤΕΚΝΟ
• Όνομα
o Αν ένα τέκνο είναι αβάπτιστο, τότε δεν πρέπει να αφήσετε κενό το πεδίο «Όνομα», αλλά πρέπει να «τσεκάρετε» την επιλογή: «Είναι αβάπτιστο ;». Μόλις τσεκαριστεί η επιλογή αυτή, τότε το τέκνο χαρακτηρίζεται ως «ΑΒΑΠΤΙΣΤΟ»:

• Επώνυμο
• Πατρώνυμο
• Αριθμός Αστυνομικής Ταυτότητας
o Αν ένα τέκνο δεν έχει εκδώσει αστυνομική ταυτότητα, τότε δεν πρέπει να αφήσετε κενό το πεδίο «Αρ. ταυτ.», αλλά πρέπει να «τσεκάρετε» την επιλογή: «Δεν έχει ταυτότητα ;». Μόλις τσεκαριστεί η επιλογή αυτή, τότε το πεδίο αναγράφει: «ΟΧΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ»:

• Ημερομηνία γέννησης σε μορφή: ΗΗ/ΜΜ/ΕΕΕΕ π.χ. 31/12/1985
• Ειδικά για τα τέκνα, μπορεί να επιλεχθεί αν ένα τέκνο είναι φοιτητής ή όχι

Είναι υποχρεωτική η αποδοχή και υποβολή των στοιχείων σας στο σύστημα, ακόμα και αν δεν χρειαστεί να πραγματοποιήσετε διορθώσεις. Για να υποβάλλετε ότι αποδέχεστε τα στοιχεία σας, πρέπει να πατήσετε το κουμπί: «Αποθήκευση και αποδοχή»:

Μόλις πατήσετε το κουμπί, θα εμφανιστεί μήνυμα το οποίο ζητάει να επιβεβαιώσετε ότι είστε σίγουροι για την αποδοχή των στοιχείων. Αν συμφωνήσετε, τότε στο κάτω μέρος της οθόνης εμφανίζεται μήνυμα που επιβεβαιώνει ότι έχεται υποβάλλει αποδοχή καθώς και το στιγμιότυπο του πότε έγινε η αποδοχή:

2.-Το σύστημα της πληροφορικής για την εισαγωγή των στοιχείων θα είναι ανοικτό αυστηρά, από 20/10/2017 ημέρα Παρασκευή μέχρι και την 03/11/2017 ημέρα Παρασκευή, μετά το πέρας της οποίας  θα κλείσει για την επεξεργασία των δεδομένων. Κι αυτό υστερα από παρεμβαση της Ομοσπονδίας μας

3.- Θα  πρέπει να τονισθεί ιδιαίτερα για τους συνταξιούχους κατά την εισαγωγή των στοιχείων , ότι στο πεδίο Α.Μ θα πρέπει να εισάγουν τον αριθμό μητρώου που είχαν όταν ήταν εν ενεργεία στην υπηρεσία τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αλλαγές θα μπορούν να πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά  σε όλα τα πεδία εισαγωγής στοιχείων που για διάφορους λόγους είναι τυχόν εσφαλμένα ή ελλειπή.
Πλήν όμως:
Για οποιαδήποτε αλλαγή στα στοιχεία σας, θα πρέπει να στείλετε e-mail στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:
• n.lambropoulos@trainose.gr
• i.mantoglou@trainose.gr
Απαραίτητα δικαιολογητικά που θα επισυνάψετε στο email για αλλαγή στοιχείων:
• Για αλλαγή αρ. ταυτότητας ή ημερ. γέννησης υπαλλήλου ή συνταξιούχου: Φωτοτυπία ταυτότητας
• Για αλλαγή ονόματος ή επώνυμου συζύγου: Φωτοτυπία πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης, Φωτοτυπία ταυτότητας συζύγου
• Για αλλαγή ημερ. γέννησης τέκνου: Φωτοτυπία πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης, Φωτοτυπία ταυτότητας τέκνου ή αν δεν έχει οτιδήποτε αποδεικνύει την ηλικία του
• Για τα τέκνα που σπουδάζουν (μέχρι 24 ετών) πιστοποιητικό σπουδών πρόσφατο.
• Για τα τέκνα που παρουσιάζουν αναπηρία άνω του 67% ανεξαρτητως ορίου ηλικίας πιστοποιητικό ΚΕΠΑ 

5.-Οι μεταταχθέντες βάσει του Ν.3891/2010 θα δικαιούνται παροχής νέας Σιδηροδρομικής ταυτότητας ανεξαρτήτως του τρόπου αποχώρησης (εθελούσιας ή υποχρεωτικής),μόνο στην περίπτωση που είχαν συμπληρώσει 20ετή υπηρεσία στον Σιδηρόδρομο πριν την ημερομηνία μετάταξής τους.

6.-Επιπροσθέτως σας γνωρίζουμε ότι δεν θα δοθεί καμία παράταση στις παραπάνω ημερομηνίες.

7.-Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε να ειδοποιηθεί όλο το προσωπικό δικαιοδοσίας σας καθώς και τα μέλη των Συνδέσμων των συνταξιούχων.

8.-Πληροφοριακά σας ενημερώνουμε ότι μέχρι την έκδοση των νέων ταυτοτήτων εξακολουθούν να ισχύουν αυτές που έχουν στην κατοχή τους οι υπάλληλοι και συνταξιούχοι.
9.-Ο τρόπος παραλαβής ή αποστολής αυτών (ταυτοτήτων) καθώς και η ημερομηνία κατά την οποία θα τεθούν σε ισχύ αντικαθιστώντας τις παλαιές, θα καθοριστούν με νεωτέρα εγκύκλιό μας.

10.- Για πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα:
• 2130121703 (κ. Λαμπρόπουλος) τις ώρες από 8:30 πμ ως 1:00 μμ)
• 2130121713(κ. Μαντόγλου), τις ώρες από 8:30 πμ ως 1:00 μμ)


ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ                                 Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Ν.ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ                                    ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΣΑΛΙΔΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου