Ο νέος μας ιστότοποσ

Το κάναμε όταν το παλιό Blog έπαψε να υποστηρίζεται από το e-mail που το είχαμε "κουμπώσει" πάνω του. Από ΕΔΩ μπορείτε να δείτε και το παλιό...

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018

Όταν ο διαβολάκος βάζει την ουρά του... Διορθώσεις για τις πίτες του "Λαρισαϊκού" και του "τ. Δικτύου ΣΠΑΠ"


Δυο λάθη στις εκδηλώσεις για την κοπή πιτών, εντοπίσαμε στο φύλλο της εφημερίδας μας Ο ΤΥΠΟΣ και παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τις διορθώσεις που σας δίδουμε.


ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Η προγραμματισμένη κοπή πίτας της "Ένωσης Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών τ. Δικτύου ΣΠΑΠ" που στην εφημερίδα αναφέρεται για την 8/2/2019. ημέρα Παρασκευή και ώρας 11 στο ξενοδοχείο "Μαριλίζ", πλησίον του σιδηροδρομικού σταθμού, δεν θα γίνει την Πάτρα, όπως γράφεται, αλλά στον Πύργο.


ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΧΙ ΠΡΩΙ

Το ίδιο και στην Ένωση Σιδηροδρομικών "Ο Λαρισαϊκός". Η προγραμματισμένη κοπή πίτας για την Τρίτη 22/1/2019 θα γίνει κανονικά στην ταβέρνα "Η Κρήνη", Ευαγγελιστρίας 40 στην Καλαμάτα.

Μόνο που δεν θα γίνει η εκδήλωση στις 10:30 το πρωί, όπως γράφει η εφημερίδα, αλλά στις 18:30

Ελπίζουμε οι αλλαγές να έγιναν έγκαιρα και παρακαλούμε όσοι από τα δύο αυτά Σωματεία της δύναμης της Π.Ο.Σ.Σ. δουν αυτή την ανάρτηση, να ενημερώσουν τους συναδέλφους, ώστε κανείς να μην ταλαιπωρηθεί. Σκοπός μας είναι η χαρά και η διασκέδαση. Αυτός θέλουμε και αυτό επιδιώκουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου