Ο νέος μας ιστότοποσ

Το κάναμε όταν το παλιό Blog έπαψε να υποστηρίζεται από το e-mail που το είχαμε "κουμπώσει" πάνω του. Από ΕΔΩ μπορείτε να δείτε και το παλιό...

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Από την κοπή πίτας των Ενώσεων "Λαρισαϊκός και "τ. Δικτύου ΣΠΑΠ". Το αδιαχώρητο από τους συναδέλφους


Στον κατάμεστο από ανθρώπους των Ενώσεων "Λαρισαϊκός" και "τ. Δικτύου ΣΠΑΠ" ημιώροφο του ξενοδοχείου NOVUS, έγινε κι εφέτος την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, η κοπή πίτας των δύο Σωματείων της δύναμης της Π.Ο.Σ.Σ. Και από εκεί είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε.

Την πίτα έκοψαν από κοινού, οι πρόεδροι του "Λαρισαϊκού", Βασίλης Αποστολόπουλος και του "τ. Δικτύου ΣΠΑΠ", Θύμιος Κάραλης. Και οι δύο αμέσως μετά τοποθετήθηκαν πάνω στα φλέγοντα ζητήματα και πώς αυτά μπορούν να επιλυθούν.

Καλεσμένοι στην κοπή πίτας ήταν και παραβρέθηκαν με σύντομους χαιρετισμούς από το προεδρείο της Α.Γ.Σ.Σ.Ε, τις άλλες ομοσπονδίες του χώρου, το Σύλλογο Συνταξιούχων ΗΣΑΠ, τους Φίλους του Σιδηροδρόμους και πολλοί άλλοι που τίμησαν την εκδήλωση μας...

Ο χώρος του NOVUS, αποδείχτηκε τελικά μικρός για να χωρέσει τόσους ανθρώπους που ήρθαν να δουν παλιούς συναδέλφους τους από την εποχή που εργάζονταν, να συζητήσουν, να θυμηθούν και να διερευνήσουν τρόπους αποτελεσματικής αντιμετώπισης των προβλημάτων μέσα από τα Σωματεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου