Ο νέος μας ιστότοποσ

Το κάναμε όταν το παλιό Blog έπαψε να υποστηρίζεται από το e-mail που το είχαμε "κουμπώσει" πάνω του. Από ΕΔΩ μπορείτε να δείτε και το παλιό...

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Το ΨΗΦΙΣΜΑ της Α.Γ.Σ.Σ.Ε στη συγκέντρωση στο ΣτΕ


Οι συγκεντρωθέντες Συνταξιούχοι στην Διαμαρτυρία της Α.Γ.Σ.Σ.Ε.,  σήμερα 10 Ιανουαρίου 2020 μπροστά στο ΣτΕ, ΕΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ομόφωνα το ακόλουθο ψήφισμα:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΦΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣτΕ:

·       Που αποβλέπουν στην υπονόμευση των νόμιμων Δικαιωμάτων των Συνταξιούχων  σε Αναδρομικά που απορρέουν  από σωρεία Δικαστικών Αποφάσεων σε συνδυασμό και με τη ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ της Ολομέλειας του ΣτΕ (Αποφάσεις 2287 & 2288/2015).
·       Που πλήττουν το κύρος της  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ως Ακρογωνιαίου Λίθου της Δημοκρατίας και Προστάτη των αδικηθέντων και αδικουμένων Συνταξιούχων.
·       Που παραβλέπουν σκοπίμως ότι στα χρόνια της  10ετούς Οικονομικής και Κοινωνικής Κρίσης ενώ το ΑΕΠ της Χώρας μειώθηκε κατά 25% το εισόδημα των Συνταξιούχων μειώθηκε στο ΔΙΠΛΑΣΙΟ, δηλαδή πλέον του 50%, του πριν από 10 χρόνια εισοδήματός τους, από τις αλλεπάλληλες μειώσεις 12 μνημονιακών νόμων, από την υπερφορολόγηση, κ.λπ
·       Που αγνοούν σκοπίμως ότι η Οικονομική ανάταξη της Χώρας οφείλεται ΚΥΡΙΩΣ στην παντελή στέρηση εισοδήματος από 1.500.000 νέους ανέργους και στην συντριπτική μείωση του εισοδήματος των Συνταξιούχων , στις οικογένειες των οποίων βρήκαν στήριξη  και καταφυγή τα άνεργα παιδιά και εγγόνια μας.

Εμείς τα 2.500.000 των Συνταξιούχων που βιώσαμε τις συνέπειες 3 πολέμων και μέσα από τα ερείπια με ΑΓΩΝΑ κτίσαμε την Νέα Ελλάδα αλλά και πρόσφατα στα χρόνια της κρίσης με αυτοθυσία στηρίξαμε την ΠΑΤΡΙΔΑ μας:

ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

·       Την Αναγνώριση της συμβολής των συνταξιούχων στην οικονομική ανάταξη της Χώρας
·       Την τμηματική καταβολή των δικαιουμένων αναδρομικών σύμφωνα με την Νομολογία του ΣτΕ του 2015
·       Την Αναγνώριση του ρόλου των Συνταξιούχων στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, και ΠΟΛΙΤΙΚΗ ζωή της Χώρας
ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ
ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΊΖΟΥΝ
ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΉ ΤΟΥΣ
ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ Α.Γ.Σ.Σ.Ε & ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου