Ο νέος μας ιστότοποσ

Το κάναμε όταν το παλιό Blog έπαψε να υποστηρίζεται από το e-mail που το είχαμε "κουμπώσει" πάνω του. Από ΕΔΩ μπορείτε να δείτε και το παλιό...

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020

Παράταση του μέτρου για δωρεάν φάρμακαΗ απόφαση της κυβέρνησης να διατηρήσει το μέτρο για  δωρεάν φάρμακα χωρίς καμία συμμετοχή  για 600.000 περίπου χαμηλοσυνταξιούχους στον ΕΟΠΥΥ και για το νέο έτος είναι σημαντική.

Ωστόσο δεν ξεχνάμε ότι το μέτρο αυτό ήρθε ως αντιστάθμισμα στο κόψιμο του ΕΚΑΣ από την προηγούμενη κυβέρνηση που ως αποτέλεσμα ήταν οι συνταξιούχοι και πάλι να βρεθούν στο επίκεντρο των μειώσεων των συντάξεων τους.

Σε κάθε περίπτωση , ως Ανώτατη Γενική Συνομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδας εκφράζουμε την  ανησυχία μας για τους χιλιάδες συνταξιούχους που μετά την υγειονομική κρίση θα αναγκαστούν να αντιμετωπίσουν και την οικονομική και για αυτό ζητάμε από τώρα , η κυβέρνηση να σχεδιάσει μέτρα που θα υλοποιηθούν σταδιακά για την οικονομική υποστήριξη των ανθρώπων αυτών που κάθε φορά βρίσκονται στο στόχαστρο των μειώσεων των εισοδημάτων τους.

Το Γραφείο Τύπου της ΑΓΣΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου