Ο νέος μας ιστότοποσ

Το κάναμε όταν το παλιό Blog έπαψε να υποστηρίζεται από το e-mail που το είχαμε "κουμπώσει" πάνω του. Από ΕΔΩ μπορείτε να δείτε και το παλιό...

Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018

Η σκέψη μας είναι κοντά στους πληγέντες

Η Π.Ο.Σ.Σ εκφράζει βαθιά θλίψη για τους συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους στις φονικές πυρκαγιές της Αττικής. Η σκέψη μας βρίσκεται στις οικογένειες των νεκρών, των αγνοουμένων,των τραυματιών, αυτών που έχασαν σε μια στιγμή τους κόπους μιας ζωής.
Εκφράζει επίσης την ευγνωμοσύνη της για τους εργαζόμενους Πυροσβέστες, Διασώστες του ΕΚΑΒ, Υγειονομικό προσωπικό, Νοσοκομεία και κέντρα Υγείας, Δημοτικούς και Περιφερειακούς Υπαλλήλους και όλους τους εθελοντές, οι οποίοι με αυταπάρνηση προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πληγέντες.
Καλούμε τους συνταξιούχους μέλη μας να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους, να συνδράμουν με την εθελοντική προσφορά τους στους τόπους της καταστροφής και παράλληλα τις Ομοσπονδίες μέλη της να αναλάβουν και να συντονίσουν ανάλογες πρωτοβουλίες. Καλεί επίσης τα Διοικητικά Συμβούλια των μελών της να  συνδράμουν οικονομικά για την ανακούφιση των πληγέντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου