Ο νέος μας ιστότοποσ

Το κάναμε όταν το παλιό Blog έπαψε να υποστηρίζεται από το e-mail που το είχαμε "κουμπώσει" πάνω του. Από ΕΔΩ μπορείτε να δείτε και το παλιό...

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Συνάντηση με τον Υποδιοικητή του ΕΤΕΑΕΠ κ. Παγώνη Νικόλαο, υπεύθυνο για θέματα επικουρικών συντάξεων


Το προεδρείο του Σωματείου μας, μετά από διαμαρτυρίες συναδέλφων οι οποίοι αναμένουν, έχουν πάνω από δύο χρόνια να πάρουν την επικουρική σύνταξη αφού διαπίστωσε ότι το πρόβλημα υπάρχει στο ΕΦΚΑ Ομόνοιας το των βεβαιώσεων των οποίο μεταφέρθηκε Ακαδημίας 31 τό οποίο καθυστερεί την έκδοση ετών εργασίας για να τις αποσταλεί στα ΙΚΑ όπου οι οποίες συνάδελφοι κατέθεσαν τα χαρτιά τους για την σύνταξη.

Αμέσως ζητήσαμε ραντεβού με τον αρμόδιο υποδιοικητή κ. Παγώνη Νικόλαο ο οποίος άμεσα ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας και στις 15 Σεπτεμβρίου έγινε η συνάντηση εξηγήσαμε το πρόβλημα πού υπάρχει και άμεσα έδωσε εντολή στον διευθυντή του ΕΤΕΑΕΠ κ. Βλάχο Ανδρέα για συνάντηση μαζί του που έγινε την επόμενη μέρα εξηγήσαμε το πρόβλημα και την επόμενη έγινε σύσκεψη των υπευθύνων του ΕΤΕΑΕΠ και την διευθύντρια του ΟΣΕ κυρία Κολιοπούλου Στέλλα. Πιστεύουμε ότι έως το τέλος του μήνα θα υπάρξει λύση στο πρόβλημα και θα αποσταλούν οι βεβαιώσεις στα ΙΚΑ όπου κατέθεσαν οι συνάδελφοι τα χαρτιά τους για να πάρουν την επικουρική σύνταξη.

Συνάδελφοι παρά τις δυσκολίες, παρακολουθούμε τα προβλήματα που ανακύπτουν και προσπαθούμε για την επίλυση αυτών. Δυστυχώς ακόμη δεν έχει βγει η εφημερίδα, λόγω μη συνεδρίασης της Ομοσπονδίας, λόγω των μέτρων για αυτό επικοινωνούμε μέσω του σάιτ "Τα νέα των Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών" για να έχετε άμεση ενημέρωση.

Ευχόμαστε καλό φθινόπωρο υγεία και προσέχουμε

Για το ΔΣ της Ένωση Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών Τ.ΣΠΑΠ

ο Πρόεδρος Καραλής Ευθύμιος  ο ΓΓ  Μπαλτουμας Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου