Ο νέος μας ιστότοποσ

Το κάναμε όταν το παλιό Blog έπαψε να υποστηρίζεται από το e-mail που το είχαμε "κουμπώσει" πάνω του. Από ΕΔΩ μπορείτε να δείτε και το παλιό...

Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Συνταξιούχων τ. ΣΠΑΠ...


Την Πέμπτη 14 Μαρτίου του έτους 2024 στο ξενοδοχείο NOVUS, ΚΑΡΟΛΟΥ 23 ΑΘΗΝΑ και ώρα 10πμ πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας για το 2024.

Κατά την συνεδρίαση ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στα θέματα που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της θητείας του χρόνου που η παρούσα Διοίκηση υπήρξε.

Κυρίως αναφέρθηκε στα συνταξιοδοτικά θέματα, θέματα εφάπαξ και επικουρικό. Πληροφόρισε τους παρευρισκόμενους ότι οι συντάξεις, κύριες και χηρείας, βρίσκονται στο Σεπτέμβριο '23, τα νέα εφάπαξ στον Σεπτέμβριο του '23 και τα συμπληρωματικά στον Σεπτέμβριο '18.

Ακολούθως, μίλησε για τα οικονομικά του Σωματείου, που αν και υπάρχει απώλεια μελών (λόγω θανάτων), συνεχίζουν να είναι σε καλό επίπεδο. Άσκησε κριτική για τις αυξήσεις στα φάρμακα και την ιατρική περίθαλψη που βρίσκεται στο χειρότερο σημείο. Τόνισε, πως πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια για να περικοπεί η εισφορά αλληλεγγύης διότι μόνο 800.000 συνταξιούχοι συμμετέχουν.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος έθεσε τα παρακάτω θέματα σε ψηφοφορία που υπερψηφίσθηκαν ομόφωνα:

  • 1- Οικονομικός απολογισμός 2023
  • 2- Οικονομικός προϋπολογισμός 2024
  • 3- Απαλλαγή της Διοίκησης για τα έτη 2023

Ακολούθησε διάλογος με ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους όπου δόθηκαν οι ανάλογες απαντήσεις και περί ώρα 12μμ έφτασε στη λήξη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου