Ο νέος μας ιστότοποσ

Το κάναμε όταν το παλιό Blog έπαψε να υποστηρίζεται από το e-mail που το είχαμε "κουμπώσει" πάνω του. Από ΕΔΩ μπορείτε να δείτε και το παλιό...

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Ένα όμορφο αντάμωμα συναδέλφων σε δράση!


Είναι ωραία η πρωτοβουλία της Ένωσής Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών τ. ΣΠΑΠ και της Ένωσης Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών Λαρισαϊκού δικτύου Ο ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ να βρίσκονται μια φορά το μήνα στον ημιώροφο του ξενοδοχείο NOVUS, δίπλα στην πλατεία Καραϊσκάκη και να πίνουν τον καφέ τους σ' αυτό το ιδιότυπο "αντάμωμα".

Την περασμένη Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 το παρακολουθήσαμε από κοντά και καταγράψαμε φωτογραφικά, από όπου και τα ενσταντενέ που βλέπετε.

Χαιρόμαστε να είναι έτσι όμορφα οι συνάδελφοι. Να συζητούν χαλαρά με τον καφέ τους (προσφορά των Σωματείων στα μέλη τους) να φέρουν στη μνήμη τους πράγματα που έχουν ζήσει, να θυμηθούν και να ξαναζήσουνε όμορφες στιγμές, ανθρώπινες.

Και είναι προς τιμήν των δύο αυτών Σωματείων της δύναμης της ΠΟΣΣ που συνεχίζουν αυτή την όμορφη κοινωνική συναναστροφή. Στο κάτω - κάτω, ο συνταξιουχικός συνδικαλισμός θέλει χαμογελαστά πρόσωπα και αγάπη για τον συνάνθρωπο, αλλά και επιθυμία για ένα καλύτερο αύριο στα ύστερα χρόνια της ζωής τους.... 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου